En riktigt god nubbesallad

Har flera recept men denna är favoriten. Gitten bjöd på denna midsommar 2001, mycket god.

EN NUBBESALLAD

0,5 dl finhackad färsk dill (en halv kruka ungefär)
1 dl gräddfil
1 dl lättrökt kaviar
1 röd lök (el gul)
1 dl majonäs
1-2 burkar matjesill a 200 gr
2-3 kokta kalla potatisar 
3 dl purjolök
4 ägg 

Blanda alla "blöta" ingredienser
Finhacka dillen
Skär lök och purjolök i små bitar
dela matjessillen i mindre bitar
Potatisen skärs i kuber
Koka ägg i sju minuter. Antingen följer de ner i röran eller används som dekoration.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0